Araköy Depremevleri İlkokulu
ARAKÖY MAH. ARAKÖY MERKEZ/1 SK. ARAKÖY DEPREM EVLERI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 22 NARMAN / ERZURUM
04427412009

VİZYON

-Öğrencilerimizi,çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek. --Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirmek, yetiştirmek. --Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek. --Çağdaş,demokratik,hoşgörülü,bilinçli,kültürlü,sosyal yönü gelişmiş,karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder --Yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen, bilimsel düşünen insanlar yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olabilmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek. * Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak. * Sağlam karakterli,ahlaki değerlere sahip,iyi insan,örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek. * Araştıran,sorgulayan,bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen,bu bilgiyi paylaşabilen,iletişim kurma becerisine sahip,teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen,yaratıcı, üretken,takım çalışmasına yatkın,öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek. * Bir üst öğrenime nitelikli, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan öğrenciler yetiştirmek * Fırsat eşitliğini sağlamak. * Eğitimde kaliteyi en üst düzeyde tutmak. * Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmenin ışığında tarihini bilen ve tarihinden ders alan ,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, demokrasi ve insan hakları bilinci gelişmiş, ülkesini,ailesini,doğayı seven ve koruyan bir bilincin oluşmasına katkıda bulunmak.

NORMAL

iNGİLİZCE

SOBA

Narman ilçesine 10 km ve Erzurum il merkezine 110 km uzaklıktadır.